LA POPSI d.o.o.
|
Podjetje: |
LA POPSI d.o.o.
|
Naslov: |
Gospodinjska ulica 8, 1000 LJUBLJANA
|
Google maps
|
Občina: |
Ljubljana
|
Regija: |
Osrednjeslovenska regija
|
Kontakti: |
030310267
https://www.lapopsi.com https://www.lapopsi.si Neža Mlakar
|
Vodstvo podjetja: |
CEO: Neža Mlakar, tel.: +38630310267,
|
Vodilni delavci - odgovorni za poslovanje s tujino: |
Neža Mlakar,
|
Matična številka: |
7182848
|
Davčna številka: |
96791012
|
Pravno organizacijska oblika: |
Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
|
Izvor kapitala: |
Domači kapital
|
Število zaposlenih: |
4
|
Velikost podjetja: |
Mikro
|
Prihodek: |
593.378,00 €
|
Delež izvoza v prihodku: |
43,00 %
|
Tradicija od: |
2016
|
Celotna sredstva: |
469.525,00 €
|
Blagovne znamke: |
La Popsi: We have taken real fruit, mixed it, froze it, put it on a stick and created ice pops. And since we can’t call it ice cream (no milk, no chocolate or vanilla) let’s officially call it a frozen fruit d
|
Države izvoza po regijah: |
Avstrija: 90 % Slovaška: 10 %
|
Regije in države v katerih bi podjetje želelo sodelovati: |
Evropa, Evropska unija
|
Opis podjetja: |
La Popsi – REAL FRUIT THAT MELTS.
We have taken real fruit, mixed it, froze it, put it on a stick and created ice pops. And since we can’t call it ice cream (no milk, no chocolate or vanilla) let’s officially call it a frozen fruit dessert on a stick, or simply ice pops. Or even better: La Popsi. Using shock freezing technology we improve texture, preserve flavor and nutritional values of fruit. We believe less is more and that is why we are proud of our clean labels and real taste. We are all about keeping it real.
|
Opis proizvodov in storitev: |
Ice pops Frozen Fruit desserts Sorbets
|
|
Video predstavitev podjetja |
|
Klasifikacija podjetja: |
Glavna dejavnost po klasifikaciji SKD 10.520 Proizvodnja sladoleda
Dejavnosti po klasifikaciji CPA 10.52.10 Sladoled in drug užiten led
|
Panoge: |
Trgovina Storitve
|
Podatki na predstavitveni kartici podjetja so pridobljeni iz ankete. Finančni podatki so za poslovno leto 2023, zadnje ažuriranje 22.5.2024. |
Datum zadnjega vnosa 20.11.2024. |